VALENCIA, SPAIN - FEBRUARY 07: Luis Suarez of Barcelona celebrates scoring his team's second goal during the La Liga match between Levante UD and FC Barcelona at Ciutat de Valencia on February 07, 2016 in Valencia, Spain. (Photo by Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images)

Luis Suarez fejrer sin anden scoring i la liga-kampen mod Levante UD på Ciutat de Valencia den 7. februar, 2016. Valencia, Spanien. (Foto Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images).

Det sidste halvandet år har FC Barcelona’s front-trio været mere end skarpe. Suárez, Messi og Neymar har fundet tonen og hinanden – et samarbejde der i sidste sæson bar fem pokaltriumfer med sig. Nu afslører den ene tredjedel af trioen, Luis Suárez, at såfremt han en dag vender tilbage til engelsk topfodbold, så er der kun én klub der kan komme i betragtning; Liverpool FC.

Af Kasper Wrem Anderson

Den uruguayanske landsholdsspiller, Luis Suárez, forlod Anfield og Vestengland sommeren 2014, få måneder efter at Manchester City stjal guldet for næsen af Liverpool. Dette med blot to point mere end holdet fra Merseyside. Med sine 31 mål løb Suárez dog med topscorer-titlen denne sæson.

Siden sit skifte til FC Barcelona, har Suárez skabt et særdeles givtigt samarbejde med Lionel Messi og Neymar på Camp Nou. Suárez var med til at vinde Primera División, Copa del Rey og Champions League i løbet af sin første sæson for catalanerne.

 

Kun én klub aktuel i England

Suárez nåede at spille 3.5 år i Liverpool og fansene på Merseyside har på ingen måde glemt 29-åringen. Selvom Suárez udtaler han gerne vil fortsætte karrieren i Catalonien, afviser han ikke, at det en dag kan blive aktuelt med en ny tid i Liverpool. Ifølge Daily Mail siger han selv herom:

”Jeg ville ikke tage til et andet hold. Det ville ikke være et skifte på grund af pengene. Jeg ville også elske at spille for Ajax igen, da de hjalp mig med at udvikle mig som spiller i Europa.”

”I Premier League er du aldrig sikker på hvad der vil ske. Det er meget lidt der deler holdene. Her skiller tre-fire hold sig ud fra de andre hold.”

”Jeg siger ikke dette for at virke disrespektfuld, men der er nogle kampe hvorom pressen blot spekulerer i, hvor mange mål Barcelona vil lave. I Premier League ved du aldrig hvad der sker og det er noget jeg savner.”

På søndag spiller såvel Liverpool som FC Barcelona.

Suarez fra sin tid i Liverpool (Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Suarez fra sin tid i Liverpool (Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Liverpool møder ude Aston Villa, mens Suárez og FC Barcelona skal forsøge at nette mod Celta Vigo, der som bekendt har danske Daniel Wass i truppen.

Suarez: Derfor er MSN så specielt

Læs her hvor mange kroner Luis Suárez laver i FC Barcelona

Suarez som merchandice:

Nedenfor kan du se Suarez produkter fra vores sponsorer. Støt vores sponsorer de støtter os 🙂

[shopello_products]