Luis Suarez slog for alvor igennem sin til i Liverpool, og derefter blev han købt af FC Barcelona. Det betød intet for den udvikling, der var startet i Liverpool, og i FC Barcelona er han blot blomstret endnu mere end i Liverpool. Men hvor meget tjener en verdensstjerne som Suarez i løn – det er temaet for denne artikel.

Luis Suarez er 28 år og har en kontrakt i FC Barcelona indtil 2019.

Luis Suarez løn på et år

Suarez tjener 106 millioner kroner på et år. Det svarer til en månedsløn på 8,8 millioner kroner eller en ugeløn på 2 milloner kroner. Da Suarez spillede for Liverpool var hans løn allerede høj og der havde han i slutningen af sin tid i Liverpool en løn på 1,6 millioner kroner om ugen.De nørdede facts om Suarez løn:

  • Suarez har en dagsløn på 285.714 kroner
  • Det vil sige at Luis Suarez har en timeløn på 11.904 kroner – hver time i døgnet.
  • Hvert minut tjener han 198 kroner.

Luis Suarez er en spiller, der trods hans noget iltre temperament, faktisk er ganske vellidt i hele verden. Suarez har også over 15 millioner følgere på Facebook.

BARCELONA, SPAIN - JANUARY 6 :  Barcelona's Luis Suarez gestures during the Spanish Copa del Rey (King's Cup) round of 16 first leg football match between FC Barcelona vs RCD Espanyol at the Camp Nou stadium in Barcelona on January 6, 2016. (Photo by Albert Llop/Anadolu Agency/Getty Images)

Luis Suarez – Du kan godt droppe det – du kan ikke tælle millionerne du tjener på en hånd (Photo by Albert Llop/Anadolu Agency/Getty Images)

Se også lønninger fra andre spillere herunder:

Messis løn
Neymars løn
Ronaldos løn

Nedenfor kan du finde Suarez merchandice fra vores sponsorer.
[shopello_products]