Christiano Ronaldo var intet mindre end verdens dyrest betalte fodboldspiller.  Det er han ikke længere. Cristiano Ronaldos løn er dog stadig noget som alle fodboldspillere jager, men som nok kun et fåtal af spillere vil opnå at få. Her kan du se hans løn fordelt på forskellige måder, der viser absurditeten i de vanvittige mængder af penge som verdensstjernen tjener.

Cristiano Ronaldo er født i 1985 og har spillet for to store verdensklubber udover sin nuværende: Manchester United og Real Madrid. Nu spiller Ronaldo for Juventus. Udover det har han været en fast mand på Portugals landshold siden 2003.

Ronaldos løn hos Juventus

Hos Juventus tjener Cristiano Ronaldo hvad de fleste af os vil kalde en fyrstelig løn.  Han får en løn på 223.500.000 kroner om året.

Det svarer til følgende:

  • 18.625.000 kroner om måneden
  • 612.328 kroner om dagen
  • 25.513 kroner i timen – også når han sover
  • 425 kroner i minuttet.
ronaldo løn juventus

(Photo by Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images)

Historisk: Ronaldos gamle løn på et år hos Real Madrid

Cristian Ronaldo tjente hos Real Madrid 370 millioner kroner om året. Det svarer til en ugeløn  for Ronaldo på 7,1 millioner kroner eller en månedsløn på 30,8 millioner kroner som Real Madrid placerer på portugiserens bankkonto hver måned.

MADRID, SPAIN - OCTOBER 05: Cristiano Ronaldo of Real Madrid celebrates after scoring his team's 5th and his third goal against Club Athletic during the La Liga match between Real Madrid CF and Athletic Club at Estadio Santiago Bernabeu on October 5, 2014 in Madrid, Spain. (Photo by Denis Doyle/Getty Images)

Jeps Ronaldo – den er god nok (Photo by Denis Doyle/Getty Images)

Her er de lidt mere nørdede detaljer om Cristiano Ronaldos løn:

  • Ronaldo har hver dag en løn på 1.013.698 kroner og er den eneste fodboldspiller i verden der har en direkte løn på over 1 million kroner om dagen.
  • Ronaldo tjener hver time døgnet rundt 42.237 kroner
  • Hvert minut tjener verdensstjernen 704 kroner
  • Hvert sekund tikker der 11,73 kroner ind via lønnen

Ok det er måske ret vildt og svært at forholde sig til, men vi ved mange af vores læsere modtager SU. SU’en udgør 6.090 kroner før skat for udeboende per måned. Det tager Ronaldo ca. 8 minutter og 21 sekunder at tjene en måneds SU hjem. Ja – det syntes vi er en meget lækker løn!

Interesseret i andre artikler om spilleres løn og andre fodboldnyheder, så sign op til vores newsletter nedenfor:

Nå ja det er jo ikke det hele…

ronaldo løn

No Worries Ronaldo – den er god nok du kan vel ikke nøjes med 370 mio kroner fra Real

Cristiano Ronaldo tjener også penge på reklamer og andet der ikke kommer fra Real Madrid. Samlet udgør dette beløb 190 millioner kroner. Vi er ikke bekendte med om CR7 branded og virksomheden indgår i dette beløb.

Samlet tjente Cristiano Ronaldo 560 millioner kroner om året hos Real Madrid.

Ronaldos støvler kan vist godt siges at være guld værd!

Læs også artiklerne om konkurrenternes løn:

Messi Løn – Så meget tjener Lionel Messi
Neymar løn – Så meget tjener Neymar Jr.

Nedenfor kan du se produkter fra vores sponsorer – Støt vores sponsorer – De støtter os!

[shopello_products]