Manchester United har igennem længere tid været sat i forbindelse med den portugisiske landsholdsspiller, Bruno Fernandes, der i øjeblikket spiller for Sporting i hjemlandet.

af: Emil Plovgaard

Bruno Fernandes Manchester United
Foto: Octavio Passos/Getty Images

Ifølge det portugisiske medie, A Bola, så ligger Manchester United lunt i svinget, når det kommer til interessen for den portugisiske landsholdsspiller, Bruno Fernandes, der tørner ud for Sporting CP.

Bruno Fernandes har en frikøbsklausul i sin kontrakt, der lyder på 100 millioner euro eller 750 millioner danske kroner.

Det portugisiske medie skriver også, at AC Milan er interesseret i spilleren, og at de to klubber i øjeblikket dyster om underskriften hos den 24-årige Fernandes.

LÆS OGSÅ: Mourinho: Disse fire hold går videre i Champions League

Fernandes har været i forrygende form for Sporting i denne sæson, og det kommer ikke som nogen stor overraskelse, hvis han skifter til en udenlandsk klub til sommer.

I den nuværende sæson har angriberen spillet 47 kampe i alt, og han har medvirket til i alt 42 mål igennem sine 27 kasser og 15 assists.

Den alsidige stjerne kan spille adskillige positioner i den offensive del af banen. Allermest bruges han dog på den centrale, offensive midtbane.

Hos Manchester United har Ole Gunnar Solskjær nogle gange benyttet Paul Pogba i hullet bag angriberen, men den franske midtbanestjerne har primært været brugt på den centrale midtbane.

Juan Mata er over sine hvedebrødsdage, og det er en spiller, som forventes solgt til sommer. Derfor mangler United nu en spiller, der kan fungere på 10’er-positionen.

Fernandes ville være en fantastisk tilføjelse til lige netop den position, hvis altså Solskjær og United lykkedes med at hente portugiseren.