José Mourinho mener, at ethvert hold, der stadig er med i Champions League på dette punkt, har muligheden for at vinde det prestigefyldte trofæ. Størst chance er der dog for, at FC Barcelona og Juventus er at finde i semifinalen, mener han.

af: Emil Plovgaard

José Mourinho Champions League
Foto: Clive Brunskill/Getty Images

Der er i alt otte hold tilbage i den prestigefyldte turnering, Champions League. Og alle otte hold har ifølge José Mourinho muligheden for at løfte trofæet på Wanda Metropolitano i Madrid lørdag den 1. juni.

FC Barcelona står med den ene fod i semifinalen, efter catalanerne onsdag slog Manchester United på udebane med 1-0. Juventus sikrede sig et vigtigt udebanemål, da italienerne spillede 1-1 mod danskerklubben Ajax.

Men ifølge Mourinho har alle klubber altså en chance for at gå hele vejen.

”Jeg mener, at enhver klubben har chancen. Resultaterne viser, at alle klubber har en chance. Ingen går ud til returopgøret og tænker, at det er færdig,” fortæller den tidligere Real Madrid- og Manchester United-træner til Russia Today.

LÆS OGSÅ: Tabte til Barcelona: Én United-spiller får ros af Mourinho

”Men… Barcelona og Juventus har en lille fordel. Barcelona vandt 1-0 og skal nu spille på hjemmebane. Hos Juventus står det helt lige og de spiller også hjemme. De har en lille fordel,” fortsætter Mourinho.

”Semifinaler er semifinaler, og vinderen af Barcelona – Manchester United skal spille mod enten Liverpool eller Porto, så det er svært at forudsige.”

Mourinho: 12,5% sandsynlighed for at vinde Champions League

”Og vinderen af Manchester City – Tottenham skal kæmpe mod enten Juventus eller Ajax, så som jeg altid plejer at sige, så har hvert hold 12,5% chance for at vinde turneringen, når de når til semifinalen.”

Tottenham tager en føring på et mål med sig til Etihad i returopgøret efter en fremragende præstation foran publikummet på det nye stadion.

Det forventes dog, at City vil komme stærkt tilbage. Mourinho mener også, at Pep Guardiolas mandskab vil avancere.

”Den er rigtig svær. Men jeg ville sige, at City går videre. Men jeg har mange tvivlsspørgsmål. Jeg siger City, fordi du vil have mig til at pege på en af de to.” Returopgørene spilles i den kommende midtuge.