LONDON, ENGLAND - OCTOBER 20: Arturo Vidal of Bayern Munchen runs with the ball during the UEFA Champions League Group F match between Arsenal FC and FC Bayern Munchen at the Emirates Stadium on October 20, 2015 in London, United Kingdom. (Photo by Boris Streubel/Getty Images)

Bayern Münchens Arturo Vidal løber med bolden i en UEFA Champions League kamp mod Arsenal FC på Emirates Stadium den 20. oktober, 2015. London, England. (Foto Boris Streubel/Getty Images).

Aftenens opgør mellem Juventus og Bayern München byder på masser af mål, ifølge Juventus-træner Allegri. Bayern er ramt af skader og må vævre sig mod farlige dødboldsituationer, samtidig som Arturo Vidal kan få et gensyn med sit gamle hjemmepublikum.

Om aftenens storkamp siger Juventus-træner Massimiliano Allegri:

”Sidste år fik jeg en million bemærkninger da jeg sagde at 0-0 var et godt resultat. 0-0 er et godt resultat på hjemmebane. Det er vigtigt at vi tager derhen [til München, red.] med et resultat der kan få os videre. Og udebanemål tæller dobbelt. Men kampen ender næppe 0-0. Jeg forudsiger masser af mål.”

”Bayern har deres måde at spille på og jeg tvivler, at de vil ændre på det. Vi må levere i forsvaret og så være gode til at lette trykket når vi har bolden. Vi må være på deres niveau, teknisk såvel som taktisk. Denne kamp er mere en semifinale end en ottendedelsfinale for os.”

Bayern München mangler defensive nøglespillere

Bayern-træner, Pep Guardiola, tror ikke det bliver en walkover for tyskerne. De mangler blandt andet vigtige defensive spillere som Boateng, Javi Martínez og Badstuber og det kan give problemer på dødbolde:

”Det er ottendedelsfinalerne og disse er altid svære og komplicerede. Juventus begyndte ikke sæsonen optimalt, men tingene har gået deres vej med deres spillestil og det bliver en interessant kamp. Vi vil forsøge at spille godt og score nogle mål. Det bliver dog ikke let, for de har endnu ikke lukket nogle ind.”

”Vi har skadesproblemer, men hvad kan vi gøre? Vi har knap nogle spillere – vi har Tasci og Benatia, men de er netop ankommet eller har trænet to, tre dage. Jeg forventer Juve presser højt i banen, men hvis vi kan komme os fri af dette pres, så får vi se hvad der sker. Vi har ingen centrale forsvarspillere, sådan ligger landet. Vi må angribe på intelligent vis og undgå dødboldsituationer. Her er Juve blandt de bedste i Europa med folk som Bonucci, Barzagli, Khedira og Pogba. De er alle høje, mens vi har Kimmich [1.76m].”

Juventus med godt momentum op til kampen

Da de to hold løb sammen for tre år siden i Champions League-kvartfinalen, udklasserede Bayern italienerne med en samlet sejr på 4-0. Igen i aften må de tyske mestre tilskrives favoritrollen og deres offensive kræfter må betegnes som en af de stærkeste i Europa.

Juventus går denne gang ind til kampen med stor selvtillid og et godt momentum. Skader i Bayerns defensiv gør ikke hjemmeholdets selvtro mindre, men taliensk success i aften forudsætter, at de kan holde Bayerns forreste fra at score vigtige udebanemål.

Mulige opstillinger:

Juventus: Buffon, Lichtsteiner, Bomucci, Barzagli, Evra, Cuadrado, Khedira, Marchiso, Pogba, Dybala & Mandzukic.

Bayern München: Neuer, Lahm, Kimmich, Alaba, Bernat, Xabi Alonso, Thiago, Robben, Müller, Douglas Costa & Lewandowski.

Kampen vises på TV3 Sport 1 kl. 20.45.

Læs her mere om Boatengs betydning for Bayern München