GettyImages-509969586

Liverpool spiller i aften Europa League hjemme på Anfield. Men holdet mangler ‘topspillere’ mener Liverpool-legenden, Jamie Carragher. Englænderen har den perfekte spiller i tankerne, en spiller Klopp kender indgående. 

”Der er meget talent på holdet, men vi mangler topspillerne. Jeg vil gerne have en spiller som Marco Reus fra Dortmund til at spille på kanten”,

har Jamie Carragher udtalt til engelske medie, Daily Star.

26-årige Marco Reus, der også tidligere har været på ønskelisten hos klubber som Real Madrid, United og Arsenal, forlængede sidste år sin kontrakt med Dortmund frem til 2019.

Herunder udtalte han samtidig, at han var glad for at spille i det tyske og havde store ambitioner på klubbens vegne. Han vil gerne op i ‘toppen af Champions League’. Dortmund ligger i dag nr. 2 i Bundesligaen, 8 point efter topholdet fra Bayern München.

 

Carragher: “Klopp er vores Special One”

Træner Jürgen Klopp nyder også stor status i sin tidligere klub, Dortmund, men Liverpool-fans har hurtigt taget ham til sig. Da tyskeren blev ansat tilbage i oktober sidste år introducerede han sig selv som The Normal One, men det rækker ikke for Carragher:

”På nuværende tidspunkt er han The Special One for os.”

I aften spiller Liverpool returopgør i Europa League hjemme mod Augsburg. Det første opgør endte 0-0.

Forventet startopstilling hos englænderne er ifølge Daily Star;

Liverpool: Mignolet, Flanagan, Kolo Toure, Sakho, Moreno, Ibe, Henderson, Emre Can, Coutinho, Firmino, Origi.

Kampen fløjtes igang kl. 19.00 og kan ses på Canal 9.

 

Læs her hvad Reus mener det kræver for at være en topklub

Læs her hvilken engelsk topklub Reus selv har i tankerne når det kommer til potentielt klubskifte