Arsenal vil gerne holde på stjernerne i klubben. Det indebærer Mesut Özil, som skal forlænges med. Men tyskeren viser sig som noget af en kontraktrebel efter parternes forhandlinger, ifølge flere medier, er gået i stå med uenigheder.

Af Anders Lang Jensen

forside

Özil som en erstatter for Rooney i United-trøjen? Foto: Getty Images

Derfor er The Speciel One på udkig efter tyskeren. Mourinho som står i spidsen for Manchester United, og han vil gøre klar til at købe den tyske 10´er. Men måske bruger Özil alle rygterne fra andre klubber til at få en bedre kontrakt i hus.

Selvom den 28-årige offensivspiller allerede er den bedst betalte spiller i Arsenals trup med en ugeløn på £140.000. Tyskeren vil dog se tiden an. Londonklubben har tilbudt Özil en ny løn på £200.000, men det er her Mourinho kommer ind i billedet.

I den røde del af Manchester er de klar med svimlende £250.000 om ugen til tyskeren, hvis han vel at mærke skifter til the red devils. Mourinho og Özil havde et godt forhold i deres fælles fortid hos kongeklubben i Real Madrid. En fortid der kan være årsagen til et skifte for Özil.