Henri Saivet ses her holde Newcastle-trøjen. [Getty Images]

Henri Saivet ses her holde Newcastle-trøjen. [Getty Images]

Newcastle-træner Steve McClaren har gennemført sin første handel i dette transfervindue. Den engelske klub er nemlig lykkes med at hente den 25-årige midtbanespiller Henri Saivet fra Bordeaux.

Den 25-årige senegaleser kommer til klubben for et hemmeligt beløb, men ifølge insiderkilder er det i omegnen af 60 millioner danske kroner.

Kontrakten varer indtil sommeren 2020. Om skiftet udtaler Saivet:

”Jeg er rigtig glad for at være her i Newcastle. Jeg er meget stolt over at være i stand til at spille for denne klub, og jeg er meget spændt på den udfordring, som ligger forud.”

“St. James’ Park (Newcastles stadion, red.) er meget imponerende. I Frankrig findes der ikke et stadion, som kommer bare i nærheden af det her, og jeg kan virkelig ikke vente med at komme ud på banen sammen med mine nye holdkammerater, og hjælpe klubben med at klatre op ad tabellen.”

Saivets ankomst vil forstærke McClarens mandskab, som på nuværende tidspunkt ligger placeret langt nede i tabellen på en 18. plads, og har tabt sine seneste fire kampe i alle turneringer med cifrene 1-0.

Steve McClaren som førhen har trænet det engelske landshold håber, at dette blot er én handel ud af mange i dette transfervindue.

Den 54-årige træner udtaler sig således til pressen:

”Klubben har holdt øje med Henri i et stykke tid, og han har udviklet sig til at være en klassespiller, ikke bare for Bordeaux, men så sandelig også for Ligue 1.”

Saivet arbejdede sig op ad rangstigen i Bordeaux, og fik sin debut på førsteholdet i en alder af 17 år og scorede i sin tid i klubben 23 mål i 178 kampe.

Se også: Newcastle United trøje