Chelsea menes at være meget tæt på den unge Ajax-spiller. [Getty Images]

Chelsea menes at være meget tæt på den unge Ajax-spiller. [Getty Images]

Chelsea har ifølge Daily Mail sikret sig den hollandske midtbanespiller Juan Familia Castillo fra Ajax – og slår dermed Manchester United i kapløbet om at erobre den hollandske spiller.

Daily Mail kan nemlig rapportere, at det overraskende er lykkedes Chelsea at sikre sig en aftale fremfor Manchester United, der også havde set sig lune på det hollandske talent.

Avisen tilføjer, at Castillo var meget tæt på at skrive under med Manchester United, der ifølge avisen havde haft samtaler med den unge Ajax-spiller i november måned sidste år.

Den 16-årige Castillo har gode lederskabsevner, hvorfor han er kaptajn for Hollands U-16 landshold.

The Mail skriver også, at den hollandske Chelsea-træner, Guus Hiddink, har været med til at overbevise midtbanespiller om at skifte til Stamford Bridge.

Chelsea byggede videre på stimen af ubesejrede kampe i går, da man hjemme på Stamford Bridge mødte Everton i et meget spændende opgør, der endte 3-3.

London-klubben var dog ellers bagud 2-0 efter 56 minutters spil, men Chelsea kom tilbage på lige vilkår takket være et mål hver fra Diego Costa og Cesc Fabregas.

Everton formåede overraskende at komme foran 3-2 langt inde i overtiden, men Chelsea-legenden, John Terry, sikrede Chelsea et point på meget kontroversiel vis.

Så kontroversielt, at det formåede, at hidse hele staben omkring Everton op, da det så ud til, at Terry var i en offside-position, og TV-billederne har da også sidenhen ført til megen debat.

Læs også: Zidane: Her er den bedste spiller i verden