Den argentinske Real Sociedad-målmand Gerónimo Rulli rygtes væk fra spansk fodbold. Det kan dog udløse en del penge lige ned i Manchester Citys lomme.

Af Lasse D. Drescher

Den 25-årige argentinske Real Sociedad-målmand Gerónimo Rulli er tidligere rygtet væk fra den spanske klub. Rulli har nemlig stået rigtig solidt i buret, og derfor har den velspillende målmand ofte været rygtet væk.

(Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

Det engelske medie City Watch skriver at Manchester City kan komme ud, og tjene godt med penge. Såfremt at den argentinske målmand bliver solgt, og det er målmanden ifølge mediet ret så tæt på.

Der har ikke været skrevet meget om det, men i 2016 blev Rulli købt af Manchester City. Derefter udlejede Manchester City så Rulli til Sociedad. Nu rygtes den argentinske målmand som nævnt, væk fra den spanske klub.

Det er den italienske storklub Napoli, som skulle have et bud klar på den 25-årige målmand. Mediet skriver samtidig at Napoli skulle stå klar med omkring 165.000.000 kroner.

En solid pengesum Man City kan sikre sig

City Watch skriver samtidig at Manchester City skulle få 30 procent af beløbet, såfremt at Gerónimo Rulli bliver solgt til den italienske storklub. Det vil altså sige at Manchester City kan sikre sig omkring 50.000.000 kroner, blot på at Sociedad-målmanden bliver solgt.

Læs også: Officielt: Guardiola henter Real Madrid-spiller til Etihad