Manchester City har ifølge det italienske medie Calciomercato, sikret sig den 26-årige Real Madrid-spiller Danilo. Den brasilianske back har i en længer periode været rygtet væk, og nu er skiftet blevet en realitet.

Af Lasse D. Drescher

Manchester City skriver på deres hjemmeside, at de har skrevet under med Real Madrid-spilleren Danilo. Den brasilianske back har i en lang periode været rygtet væk, fra den spanske storklub.

(Photo by Lintao Zhang/Getty Images)

Der skrives at Premier League-storklubben Manchester City, betaler omkring 220.000.000 kroner for den brasilianske forsvarsspiller. Danilo har underskrevet en fem-årig kontrakt med Manchester City.

Det forventes ifølge det italienske medie Calciomercato, at Danilo snart slutter sig til Manchester City-truppen. Det forventes at brasilianeren tager til Amerika for at møde holdkammeraterne, i løbet af de næste par dage.

Bliver brasilianeren fast mand hos Guardiola?

Calciomercato skriver samtidig at Danilo skulle have udtalt, at han længe har ønsket at prøve at spille under Pep Guardiola. Den spanske træner har vist hvad han kan, hos FC Barcelona og Bayern München.

Den første sæson hos Manchester City, har dog ifølge mange ikke været så fejlfri som mange havde håbet og forventet.

Læs også: Arsenal-spiller rygtes mod Premier League-konkurrent