Den 26-årige brasilianske midtstopper Gabriel Paulista rygtes væk fra Arsenal. Engelsk medie skriver at Arsenal-spilleren formentlig annonceres som ny spiller, i La Liga i løbet af dagen i dag. 

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Express skriver at Arsenal formentlig vinker farvel til en spiller, i løbet af dagen i dag. Det er den 26-årige brasilianske midterforsvar Gabriel Paulista, som forventes at forlade Emirates i dag.

(Photo by Paul Gilham/Getty Images)

Den brasilianske midtstopper skiftede til Arsenal, tilbage i 2015. Express skriver at Gabriel blev hentet til klubben for omkring 95.000.000 kroner. Det forventes samtidig at Gabriel Paulista formentlig bliver solgt for omkring 80.000.000 kroner.

Derfor understreger Express samtidig, at det tyder på at Arsenal vil tabe penge på den brasilianske midtstopper. Arsenal-spilleren rygtes mod spansk fodbold, og for at være mere præcis så er det Valencia.

Express understreger samtidig at der er stor sandsynlighed for, at de er flere spillere som forlader Arsenal sammen med Gabriel Paulista. Spillerne er Kieran Gibbs, Calum Chambers og Carl Jenkinson.

Forstærker PL-storklubben defensiven?

Spørgsmålet er så om Arsenal går ud og henter en defensiv erstatning til klubben, for at styrke defensiven. Arsenal har selvfølgelig nogle forsvarsspillere i truppen, og specielt Shkodran Mustafi og Laurent Koscielny er store stjerner.

Dog er de to førnævnte Arsenal-spillere og Per Mertesacker ude med skader på nuværende tidspunkt. Arsenal har en historik om skadede forsvarsspillere, og de bør de ifølge Express forstærke sig på.

Læs også: Liverpool tæt på Coutinho-erstatning