Den 27-årige polske midtbanespiller Grzegorz Krychowiak rygtes igen væk fra Ligue 1-storklubben PSG. Nu er der interesse i polakken fra endnu en Premier League-klub, og der er tale om West Bromwich.

Af Lasse D. Drescher

Den polske midtbanespiller Grzegorz Krychowiak spiller til dagligt i den franske Ligue 1. Krychowiak spiller for den franske storklub Paris Saint-Germain, og nu rygtes polakken væk fra den franske hovedstadsklub.

(Photo: Getty Images)

Den 27-årige PSG-midtbanespiller er tidligere på sommeren blevet rygtet mod Premier League. Der har været interesse fra en storklub som Liverpool, og nu melder en mindre Premier League-klub sig også ind i kampen.

Grzegorz Krychowiak var en af Sevillas største stjerner, da han spillede hos den spanske klub. Efter skiftet til den franske storklub har det dog ikke gået så godt, for den polske midtbanespiller.

Den nuværende PSG-træner Unai Emery har ikke brugt Grzegorz Krychowiak meget. Det undre dog mange, eftersom at Emery var træner i Sevilla da Krychowiak slog igennem. Derefter hentede Emery polakken til den franske storklub.

Er det et attraktivt bud for den franske storklub?

West Bromwich har ifølge The Telegraph sendt et bud mod den franske storklub. Buddet lyder ifølge det engelske medie på omkring 225.000.000 kroner, og det er ifølge Telegraph et bud som PSG overvejer.

Den 27-årige Grzegorz Krychowiak må stadig betegnes for at være en, af de mest solide midtbanespillere. Derfor er det selvfølgelig klart at Krychowiak er en eftertragtet herre.

Læs også: Swansea-stjerne rygtes mod Premier League-klub