Swansea-angriberen Fernando Llorente på 32, rygtes ifølge ESPN væk fra Premier League-klubben Swansea. Klubben som jagter Fernando Llorente er ifølge mediet Everton.

Af Lasse D. Drescher

Den 32-årige spanske angriber Fernando Llorente, optræder til dagligt for Premier League-klubben Swansea. Llorente rygtes ifølge ESPN mod Premier League-klubben Everton, som tydeligvis vil forstærke angrebet.

(Photo by Marco Luzzani/Getty Images)

Den erfarne spanske angriber bliver ikke betragtet som en af Premier Leagues bedste angribere, men Llorente er målfarlig. Swansea-angriberen Fernando Llorente formåede i sidste sæson at lave solide 15 Premier League-mål.

Ronald Koeman har allerede forstærket Everton meget, efter salget af superstjernen Romelu Lukaku. Wayne Rooney, Jordan Pickford, Michael Keane, Gylfi Sigurdsson er nogle af de største stjerner som er skiftet til Everton.

Fernando Llorente er uden tvivl en af Swanseas nøglespillere. Nu eftersom at Gylfi Sigurdsson netop har forladt Swansea for at skifte til Everton, forventes det at Swansea vil forsøge at holde på Llorente.

Hvad kan den spanske angriber mon til at koste?

Der meldes ikke om nogen forventet pris, på den 32-årige spanske angriber Fernando Llorente. Dog understreges det af mediet, at Swansea formentlig vil gøre hvad de kan for at holde fast i den erfarne spanske angriber.

Fernando Llorente har tidligere optrådt for klubberne Atheltic Bilbao, Juventus og Sevilla. Siden 2015 har Llorente befundet sig i Premier League.

Læs også: Mandzukic vinder sæsonens mål med vanvittigt brag!