Ukrainsk talent har underskrevet kontrakt med Real Madrid, skriver italiensk medie.

Af Lasse D. Drescher

Det italienske medie Calciomercato skriver nu, at Real Madrid har sikret sig en ny spiller. Det er den unge ukrainske målmand, Andriy Lunin som til dagligt spiller for det ukrainske hold Zorya Luhansk. Han forventes at være et stort ukrainsk talent.

(Photo by Gareth Copley/Getty Images)

19-årige Andriy Lunin har tidligere på sommeren været eftertragtet af Premier League-storklubben Liverpool, og den italienske storklub inter Milan. Liverpool forventes nemlig at have tanker om at sirke sig en ny målmand, så de ikke skal nøjes med Mignolet og Karius.

Inter Milan leder så formentlig efter en fremtidig erstatning, til den efterhånden 33-årige Samir Handanovic. Den erfarne målmand fylder 34 i næste måned, men formår stadig trods hans snart 34 år, stadig at være solid for Inter Milan.

Den spanske storklub Real Madrid har også været ude på Twitter, og offentliggøre at de har sikret sig Andriy Lunin. Dog forventes det ikke at den unge ukrainer får fast spilletid. Eftersom han er meget ung og også urutineret på højere et højere plan end ukrainsk fodbold.

Andriy Lunin har ifølge det italienske medie underskrevet en kontrakt med Real Madrid, som holder ham i Madrid i de næste seks sæsoner. Derfor tyder det også på at den unge ukrainer formentlig er hentet til klubben som en fremtidig målmand.

Kan den unge ukrainer bliver en fremtidig Real Madrid-målmand?

Dog kommer det til at blive afgjort af, hvordan det 19-årige ukrainske talent, Andriy Lunin udvikler sig hos den spanske storklub. Hvis ikke Lunin udvikler sig meget, så bliver han formentlig aldrig førstevalg hos Real Madrid.

Den spanske klub har dog solide trænere, som formentlig kan hjælpe ukraineren godt på vej. Man kan formentlig godt forvente, at Andriy Lunin bliver udlejet da han ligesom skal ud og have noget erfaring.

Læs også: Vildt: Real Madrid vil snuppe to stjerne, for næsen af Liverpool