Det tyder på at Real Madrid har forhåbninger om at snuppe Lyon-stjerne, lige for næsen af Liverpool.

Af Lasse D. Drescher

Den 24-årige franskmand Nabil Fekir har i den seneste lange periode været rygtet væk fra Lyon. Eftersom at der har været stor interesse i Lyon-stjernen, specielt fra Premier League-storklubben Liverpool.

(Photo: Getty Images)

Liverpool havde ifølge mediet TheSportsman budt omkring 450.000.000 kroner. Der skete dog noget som så resulterede i, at Nabil Fekir ikke skrev under med Liverpool, lidt tidligere i transfervinduet.

Den engelske storklub møder nu stor konkurrence, ifølge mediet. Det meldes nemlig at den spanske storklub Real Madrid, nu skulle have den solide franskmand i kikkerten. Så det tyder på der kan komme en spændnede kamp mellem de to klubber, i jagten på Nabil Fekir.

Mediet melder dog inter om hvad det forventes at Real Madrid står klar til at byde. Men Real Madrid er en af verdens absolut største klubber, så derfor kan de formentlig sagtens følge med i det prislejer der er tale om i øjeblikket.

Nabil Fekir har som tidligere nævnt været stærk for Ligue 1-storklubbel Lyon, i den forgangne sæson. Det er blevet til godt med både mål og assist for den kreative midtbanespiller, og det er derfor også forståeligt at europæiske storklubber har fået øjnene op, for Nabil Fekir.

Taber Liverpool begge dueller?

En anden spiller som også har været rygtet mod Liverpool først, og senere Real Madrid, er den brasilianske målmand Alisson Becker. Mediet fastslår samtidig også, at det ville være en kæmpe nedtur for Liverpool hvis de taber i begge dueller.

Da både Nabil Fekir og Alisson Becker forventes at kunne forstærke Liverpool-holdet markant, da det er to europæiske stjerner. De er begge at finde ved VM-slutrunden i Rusland i øjeblikket, hvor de med gode præstationer kan tilspille sig større interesse, fra flere storklubber.

Læs også: Napoli-forsvarsspiller rygtes mod Villarreal