La Liga-klubben Villarreal jagter erfaren Serie A-forsvarsspiller.

Af Lasse D. Drescher

Den 32-årige spanske forsvarsspiller Raul Albiol har i de seneste sæsoner, spillet for Serie A-storklubben Napoli. Nu rygtes den spanske forsvarsspiller væk, fra den italienske storklub og hjem til hjemlandet.

(Photo by Maurizio Lagana/Getty Images)

Raul Albiol rygtes nu ifølge Football-Espana mod La Liga-storklubben Villarreal. Dog bliver det ifølge mediet ret billigt, for Villarreal hvis de skal sikre sig den erfarne spanske forsvarsspiller. Det forventes at koste omkring 45.000.000 kroner.

Albiol er som tidligere nævnt egentlig ret billig, og så er han super erfaren. Efter en del år hos Napoli, Real Madrid og Valencia. Albiol har heller ikke så mange problemer med skader, så derfor er han på den måde en ret solid midtstopper at have.

Samtidig med at Villarreal har stor interesse i Raul Albiol, så fortæller mediet også at Premier League-storklubben Chelsea også har Albiol i kikkerten. Spanske Raul Albiol skulle dog ifølge det spanske medie, have størst interesse i at skifte til en klub i hjemlandet.

Villarreal har ifølge mediet brug for en stærk og erfaren forsvarsspiller, som kan styrke forsvaret. Det er netop lige der, hvor en spiller som 32-årige Raul Albiol passer perfekt ind, hos den spanske klub.

Den spanske klub vil have den erfarne spiller til klubben

Den spanske klub Villarreal forventes at have forhåbninger om, at kunne komme med i toppen af La Liga. Da de gerne vil jagte den storhedstid som de tidligere har haft, så derfor kommer det formentlig også til at kræve at der skal handles ind.

Så kræves det som tidligere nævnt også, at der er nogle erfarne spillere som kan holde styr på tropperne. Både når det går godt, men også når det er at der er problemer, både på og udenfor banen.

Læs også: Sært: PL-klub jagter ufarlig Peru-angriber