Peru-angriber rygtes endnu engang tilbage, til den engelske Premier League.

Af Lasse D. Drescher

Den 27-årige angriber André Carrillo er i øjeblikket at finde ved VM-slutrunden, hvor han spiller for Peru. Carrillo startede ud hos Sporting, så siden 2016 har han været ejet af Benfica, og blev så efterfølgende udlejet til Premier League-klubben Watford.

(Photo by Carlos Rodrigues/Getty Images)

Marco Silva har været træner hos Watford, og der var han træner med succes. Så derfor kom der interesse fra en anden Premier League-klub, og det er Everton. Senere har Everton formået at sikre sig Marco Silvas underskrift.

Nu har Marco Silva gjort det klart, at han gerne vil forstærke truppen hos Everton. Det er så der hvor den 27-årige angriber André Carrillo kommer ind i billedet, som en mulig forstærkning til Everton-holdet.

Buddet som det meldes Marco Silva og Everton står klar med, ligger på omkring 150.000.000 kroner. Det meldes samtidig at Benfica formentlig ikke har de store planer, om at holde André Carrillo i klubben, eftersom at de også lejede Carrillo ud, i den forgangne sæson.

André Carrillo fik 30 kampe for Watford, hvor det kun blev til to scoringer og to assist. Så derfor er der egentlig noget tvivl om, hvorfor Everton egentlig viser den interesse i den 27-årige angriber Carrillo.

Peru-angriber rygtes mod Premier League igen

Da man må sige at det ikke ligefrem er en solid statistik, som André Carrillo havde i sin tid hos Premier League-klubben Watford. Der er formentlig andre angribere som Everton kan finde, som formentlig har en bedre statistik end André Carrillo.

Grunden til at André Carrillo som tidligere nævnt rygtes mod Everton, det er formentlig grundet Marco Silvas kendskab til Carrillo. Men det kan være at André Carrillo for alvor kan få gang i målstøvlerne, ved et skifte til PL-klubben Everton.

Læs også: Europæiske storklubber jagter Ajax-stjerne