Ajax-stjerne er eftertragtet af tre europæiske storklubber, ifølge italiensk medie.

Af Lasse D. Drescher

Det italienske medie Calciomercato skriver, at der er interesse i VM-spiller fra Premier League-klubben Everton. Den engelske klub har ifølge mediet stor interesse, i den 25-årige midtbanespiller Hakim Ziyech, som til dagligt spiller for Ajax Amsterdam.

(Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

I den seneste sæson har Hakim Ziyech formået at lave  ni scoringer og 15 assist, for den hollandske storklub. Efter den solide sæson har Hakim Ziyech tilspillet sig interesse fra flere klubber. Klubberne der er tale om er Everton, Borussia Dortmund og Liverpool.

Prisen som man forventer at Hakim Ziyech koster, ligger ifølge det italienske medie på omkring 190.000.000 kroner. Dog må man sige at Hakim Ziyechs funktion hos Ajax har været, lidt den samme som Gylfi Sigurdsson har hos Everton i øjeblikket.

Nemlig rollen som frisparksskytte, er ligesom den rolle som Sigurdsson har. Derfor er der tvivl om, Everton for alvor bør sikre sig Ajax-stjernen Hakim Ziyech. Det er tydeligt at den nye Everton-træner Marco Silva, har stor interesse i at forstærke truppen til den nye sæson.

Det meldes også at flere mener det er på tide, at Hakim Ziyech forlader hollandsk fodbold. Eftersom han har været der nogle sæsoner, og vist at han har niveau til et højere niveau end hollandsk fodbold.

Ajax-profil rygtes mod europæiske storklubber

Tidligere er Hakim Ziyech også blevet rygtet væk fra Ajax, men det er aldrig endt ud i en afsluttet handel. Men flere forventer at den 25-årige midtbanespiller formentlig vil forlade, den hollandske storklub i løbet af sommerens transfervindue.

En solid slutrunde for Hakim Ziyech kan formentlig også hjælpe, på hans chancer for et skifte væk fra Ajax Amsterdam. Der er som sagt stor interesse fra flere større klubber, og som tidligere nævnt, så er et skifte væk fra Ajax forventet.

Læs også: Man United har Bayern München-stjerne i kikkerten