En tysk Bayern München-stjerne rygtes for tiden væk fra Bundesligaen, og mod to europæiske storklubber.

Af Lasse D. Drescher

Mediet Soccersouls skriver at Manchester United, har en forsvarsspiller i kikkerten. Det er en spiller, som de fleste kender fra Champions League, det tyske landshold og Bayern München. Det er Bayern-stjernen Jerome Boateng, som rygtes mod den engelske storklub.

(Photo: Getty Images)

Premier League-storklubben har i en længere periode givet udtryk for, at de vil have sig en ny forsvarsspiller. De leder efter en spiller som kan være makker, med Manchester United-forsvarsspilleren Eric Bailly hos Manchester United.

29-årige Jerome Boateng har længe været en betragtet som en af verdens bedste forsvarsspillere. Jerome Boateng er nemlig fysisk stærk, samtidig med at han er solid med fødderne, så derfor kan han også hjælpe med at opbygge spillet, nede fra bagkæden.

Dog skriver mediet samtidig at Manchester United ikke er den eneste europæiske storklub, som har den erfarne tysker i kikkerten. Det meldes at den spanske storklub Real Madrid, også skulle have Jerome Boateng i søgelyset.

Manchester United har allerede været ude, og forstærke deres forsvar. Det har de gjort, ved at handle ind hos den portugisiske storklub FC Porto. Det er den unge portugiser Diogo Dalot, som i løbet af dette transfervindue har skrevet under med den engelske storklub.

Kan tyskeren få en stor rolle hos Man United?

Ifølge mediet er Manchester United i førersædet, i jagten på den tyske forsvarsspiller. Der meldes dog intet om hvad man forventer, at den 29-årige Jerome Boateng vil koste, at hente væk fra Bundesliga-storklubben Bayern München.

Der er som tidligere nævnt, ingen som helst tvivl om at Jerome Boateng er en solid forsvarsspiller. Derfor forventes det også, at han kan blive en vigtig mand, hvis han vælger at skifte og skrive under med Manchester United.

Læs også: FC Barcelona jagter Manchester City-tysker