La Liga-storklubben FC Barcelona, har ifølge engelsk medie stor interesse, i solid Manchester City-spiller.

Af Lasse D. Drescher

FC Barcelona har ifølge mediet Sport 360 stor interesse, i Manchester City-profilen Ilkay Gündogan. Den 27-årige tysker var solid hos Manchester City, efter ankomsten fra den tyske storklub Borussia Dortmund.

(Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images)

Dog blev den tyske midtbanespiller langtidsskadet, og derfor er det ikke blevet til super meget spilletid. Ilkay Gündogan rygtes nu mod FC Barcelona, formentlig som en mulig erstatning for Andres Iniesta, som har forladt den spanske storklub.

Såfremt at tyske Ilkay Gündogan kan forblive rimelig skadesfri, så kan han formentlig godt blive en solid profil. Da tyskeren har vist hos Manchester City og hos Borussia Dortmund, at han er en solid spiller, i begge ender.

Han kan både fordele spillet rundt nede på egen halvdel, og få bolden fremover banen. Men også sende gode bolde, og lange afleveringer i dybden. Manchester City og Pep Guardiola forventes dog, at forsøge at holde fast i Gündogan.

Der meldes dog intet om hvad prisen forventes at være, men det bliver ikke billigt. Da Manchester City som sagt, ikke forventes at have planer, om at sælge den tyske midtbanespiller.

Sikre FC Barcelona sig den solide tysker?

FC Barcelona er dog også en klub med mange penge, så hvis de for alvor vil have Ilkay Gündogan. Så kan det også ske, men Manchester City er også en klub som har en absurd stor værdi i truppen og ejerne har mange penge mellem hænderne.

Så de vil som tidligere nævnt, formentlig hive så mange penge ud af FC Barcelona, hvis de altså overvejer muligheden for et salg. Dog forventes Gündogan at komme til at spille en vigtig rolle, hos den engelske storklub, i den kommende sæson.

Læs også: Dette sagde Schmeichel til Peru-skytte inden straffespark