Manchester United har ekstremt dyr FC Barcelona-spiller i kikkerten, men er han de mange millioner værd?

Af Lasse D. Drescher

Mediet Calcioinsider skriver nu, at Manchester United fortsat jagter en solid forsvarsspiller. De kigger mod den spanske storklub FC Barcelona, hvor de har en ung columbianer i kikkerten. Spilleren der er tale om, er den 23-årige Yerry Mina

(Photo by David Ramos/Getty Images)

FC Barcelona-spilleren fik ved VM-slutrunden 3 kampe, for det columbianske landshold. I de tre kampe blev det til overraskende tre scoringer, for den fysisk stærke forsvarsspiller. Yerry Mina har dog kun befundet sig hos FC Barcelona siden januar, hvor han skiftede til den spanske klub.

Columbianeren forlod den brasilianske klub Palmeiras, for netop at tage det store skifte. Det er dog ikke blevet til det skifte som han formentlig håbede på, da han primært har siddet på bænken.

Det er formentlig også derfor, at han nu rygtes væk fra Camp Nou. Rygtet går på at Manchester United skulle have planer om, at købe Yerry Mina fri af sin kontrakt med FC Barcelona. Frikøbsklausulen er dog ekstremt høj. Den lyder på omkring 740.000.000 kroner.

Beløbet er som sagt rigtig højt, og selvom Manchester United tydeligvis har stor interesse i Yerry Mina. Så må der stadig stilles spørgsmålstegn ved det hele, da det er ekstremt mange penge og bruge, på en spiller som ikke for alvor har vist sit niveau.

Bør Manchester United vælge en anden?

Det vil formentlig været muligt at finde en spiller, som kan hentes til Old Trafford for et mindre beløb. Spillere som formentlig også har vist højt niveau, hos en europæisk storklub vil formentlig været noget at foretrække.

Eftersom at Yerry Mina hidtil ikke for alvor har vist, at han har niveau til at spille i en af europas største klubber. Dog hjælper den solide VM-slutrunde med Columbia formentlig noget, på opfattelsen af Yerry Mina.

Læs også: Liverpool-legende: Køb denne engelske forsvarsspiller