Den udskældte tyske målmand på Anfield Loris Karius fortsætter sine tvivlsomme præstationer for Liverpool. I Champions League-finalen mod Real Madrid viste tyskeren sine mangler, men en ny målmand kan nu overtage.

Af Anders Lang Jensen

Loris Karius

Videoer er dukket op på internettet af tyskerens redninger, eller manglen på samme, i sommerens testkampe for Liverpool. Her har Karius igen leveret flere store drops i buret. Romas stjernemålmand Alisson sættes i forbindelse med Anfield-klubben, og englænderne viser interesse.

Real Madrid og Liverpool ser ud til at skulle slås om den brasilianske målmand Alisson. Den engelske klub ser nu ud til at have sendt et konkret bud på ham. Jagten på nyt blod til posten intensiveres.

Nu kan det se ud til, at der er forstærkning på vej. Det drejer sig om den brasilianske landsholdsmålmand Alisson Becker, der til daglig spiller i den italienske Serie A-klub AS Roma. Her ser det ud til, at man nu har sendt et bud.

Liverpools måske kommende målmand Alisson?

Mange millioner i pakken

Det skriver den italienske sportsavis Gazzetta dello Sport, der slår fast, at det drejer sig om en pakke på 450 millioner kroner samt omkring 40 millioner kroner i bonusser, som officielt skulle være blevet tilbudt italienerne denne torsdag.

Dertil forlyder det, at Liverpool har forberedt et kontrakttilbud på fem år, der giver ham 45 millioner kroner i løn om året plus bonusser. Det skulle være mere end Real Madrid skulle have tænkt sig at give ham, der også ser ud til at være interesseret i ham.

Dog ser det ud til, at Roma vil have endnu mere for deres målmand. De vil efter sigende gerne have prisen presset op på 520 millioner kroner, og at de ikke vil vente for lang tid på at få det rigtige tilbud, da de gerne vil have god tid til at finde en erstatning.