Denne sommer har allerede været fuld af overraskelser. For eksempel, da Cristiano Ronaldo skiftede Real Madrid ud med Juventus. Men der bør ske mere endnu. Europas største klubber jagter nemlig de bedste spillere for at være klar til den nye spillere. Og det vil automatisk øge antallet af handler, når vi nærmer os slutningen af vinduet.

Vi har allerede set nogle af de største handler finde denne sommer. For eksempel skiftede Jorginho til Chelsea og Alisson til Liverpool. Mange topklubber vil især gerne forbedre deres midtbane.

Vi har taget et kig på nogle af de bedste midtbanespillere lige nu, som har en mere eller mindre uvis fremtid.

#5 Mateo Kovacic

Den tidligere Inter Milan-spiller blev hentet til Real Madrid, da Rafa Benitez stod i spidsen for Los Blancos. Den 24-årig kroat blev hentet ind for €30 millioner fra den italienske klub, og siden da har Kovacic optrådt 109 gange fordelt på tre sæsoner for hovedstadsklubben.

Det har været svært for ham at få fast spilletid, da Luka Modric, Toni Kroos og Casemiro har ydet hård konkurrence på hans position. I sidste sæson blev det til 17 kampe, hvor han kun assisterede en enkelt gang.

Klubber som Juventus, hans gamle klub Inter Milan, Arsenal, Roma, Spurs og Manchester United meldes alle interesserede i midtbanespiller.

#4 Adrien Rabiot

Rabiot har været en funklende stjerne for Paris Saint-Germain siden han skiftede til deres ungdomsrækker i 2010. Den 23-årige franske midtbanespiller har været et fast ansigt på klubbens førstehold siden 2012.

I denne sommer har Rabiot været rygtet til FC Barcelona. Catalanerne har også været kædet sammen med Chelseas N’Golo Kanté, men det ser ud til, at Chelsea-spilleren foretrækker et skifte til PSG. Det øger Rabiots chancer for et skifte til La Blaugrana.

Det forventes, at den franske hovedstadsklub forlanger i omegnen af 36 millioner pund, hvis Rabiot skal væk. De seneste meldinger går på, at Rabiot og Barcelona er nået frem til en aftale.