Unai Emery har bedyret, at der er plads til forbedring hos Arsenal på trods af holdets 4-2-sejr i Europa League over Vorskla Poltava fra Ukraine.

LONDON, ENGLAND – SEPTEMBER 20: Pierre-Emerick Aubameyang of Arsenal celebrates after scoring his team’s first goal with Rob Holding of Arsenal during the UEFA Europa League Group E match between Arsenal and Vorskla Poltava at Emirates Stadium on September 20, 2018 in London, United Kingdom. (Photo by Henry Browne/Getty Images)

The Gunners bankede fire mål i kassen i torsdagens kamp på Emirates Stadium. Pierre-Emerick Aubameyang nettede to gange, mens Mesut Özil og Danny Welbeck hver især stod for ét mål.

Arsenal har nu vundet fire kampe i træk efter en relativ sløv start under Emery. Spanieren er på trods af 4-2-sejren ikke helt tilfreds. Det skyldes de to mål, man indkasserede mod Vorskla.

– Det var skuffende at se de to mål gå ind, fordi der var fremgang i spillet i løbet af kampen. Vi vil gerne være bedre end dette, fortæller han til BT Sport.

– Når man er foran med 4-0, må du ikke lukke mål ind. For os er det meget vigtigt at starte denne turnering med en sejr. Vi spiller en masse kampe, så mange nye spillere får også chancen fra start.

– I dag er vi generelt set tilfredse, men det er klart, at vi bliver nødt til at fortsætte med at forbedre os, afslutter den spanske træner.

Torsdagens kamp mod Vorskla var den første af i alt fire hjemmekampe i træk for Arsenal henover de kommende ti dage. På søndag kommer Everton på besøg i Premier League.

Real Madrid har fundet Ronaldos erstatning!