Wolverhampton er rykket op i Premier League. Og de er i besiddelse af en meget bemærkelsesværdig spiller. Der er tale om Adama Traore. Han hævder nemlig, at han kan udfordre den jamaicanske hurtigløber Usain Bolt, der har verdensrekorden på 100 m sprint, i netop en konkurrence om at løbe hurtigst. Det skriver det engelske medie Goal.com.

Fløjspilleren har fået tildelt en ‘pace’ eller sprint på hele 96 i computerspillet FIFA 19. Fodboldspillet, der er verdens mest populære fodboldspil udkommer næste torsdag og det betyder, at EA Sports, der er producenten bag spillet, lige så stille er begyndt at afsløre ting om det nye spil.

Nu skifter Usain Bolt spor: Vil være professionel fodboldspiller

At Adama Traore er så sikker på sin hurtighed har fået ham til at udfordre Usain Bolt. Han er allerede hurtigere end Kylian Mbappe fra PSG, der ellers også regnes for at være fodboldens svar på netop Bolt. Men faktisk så har Bolt haft sin professionelle debut som fodboldspiller. Det skete for nylig for den australske klub Central Coast Mariners. Forud for dette karriereskift har Bolt fem olympiske gulmedaljer på cv’et.

Kan Traore virkelig slå bolt?

Adama Traore siger selv: “Det er fedt at vide, at jeg er den hurtigste spiller i FIFA 19. Men nu er Bolt begyndt at spille professionelt. Og det betyder at han måske snart kommer med i FIFA. Det er klart, at han ville slå mig på 100 meter på banen. Men på græs og kun over 30 meter? Jeg tvivler. Og med en bold ved fødderne. Jeg tror jeg ville vinde. Jeg vinder altid når jeg løber hurtigt.”

“Det er nemlig totalt anderledes med en bold. Jeg har træner med mange sprinttrænere. Og de har svært ved at finde ud af, hvordan man skal gøre med bolden. Det er andre teknikker. Og det kan give problemer for Bolt.