AFP PHOTO / Olivier MORIN

I går aftes ankom den 31-årige atlet Usain Bolt til Norge. I dag gennemførte han så sin første træningssesion med den norske Eliteserien-klub, Strømsgodset. Det skriver den norske avis, Verdens Gang.

Han håber på at kunne få nogle minutter i benene, når Strømsgodset i næste uge møder det norske U19-landshold i en træningskamp.

– Jeg er her for at komme i form. Jeg er glad for, at klubben lod mig komme og træne, siger Usain Bolt til VG.

Idrætsstjernen med otte OL-guldmedaljer og 11 triumfer i VM, træner sammen med resten af Strømsgodset-truppen i disse dage.

Efter den første træning med Strømsgodset, udtaler Bolt følgende til den norske avis, Verdens Gang (VG).

LÆS OGSÅ: Keita, Fabinho og nu ham her? Liverpool ligner en seriøs kandidat til titlen!

– Det har været hyggeligt. Jeg glæder mig til resten af ugen. Det er et højt tempo, og det er godt, siger den 31-årige sprinter.

Klubbens sportschef, Jostein Flo, siger, at spillerne ikke vidste, Bolt kom på besøg i dag.

– Vi sagde, at vi fik en prøvespiller på besøg, og at han var lynhurtig. Så åbnede døren sig, og Bolt kom ind. Det chokerede spillerne. De kunne ikke tro deres egne øjne. Han kom ved firetiden i går, så det er godt gået af os, at vi har holdt det skjult så længe, siger sportschefen til VG.

https://twitter.com/usainbolt/status/1001155371019505665/photo/1

Bolt afsluttede sin professionelle karriere som atlet under forårets VM i London. Sprinteren er rekordindehaver af de hurtigste tider for 100 og 200 meter sprint med henholdsvis 9,58 og 19,19 sekunder.

– Hvis jeg kan få nogle minutter, så er det fint. Jeg prøver at blive klar til en velgørenhedskamp i Manchester i næste uge, så nogle minutter på en bane, i en god kamp, ville være godt for mig.

– Jeg prøver at blive bedre. At arbejde så hårdt, jeg kan, spille så meget som muligt. Det kan være en klub får øje på mig, og beslutter sig for at give mig chancen.

LÆS OGSÅ: Grytebust er på vej væk fra OB – tre klubber er interesserede