Liverpool er opsatte på at gøre den franske landsholdsstjerne, Nabil Fekir, til deres næste indkøb. Det skriver Goal.

Foto: Ross Kinnaird/Getty Images

Premier League-klubben, som lørdag aften tabte med 3-1 til de spanske giganter fra Real Madrid i Champions League-finalen, har været kædet sammen med et kæmpeskifte for Lyon-spilleren i en rum tid nu.

Den 24-årige franskmand, som har 11 internationale kampe for sit land, har scoret 23 mål og kreeret yderligere syv i 40 optrædener i alle turneringer for Ligue 1-mandskabet i denne sæson.

Fekir fandt også vej til netmaskerne, da Frankrig mandag mødte Irland i en venskabskamp. I alt har han scoret 57 gange i 153 kampe for sin franske klub.

LÆS OGSÅ: Manchester United vil købe Barca-stjerne: Messi vil ikke lade det ske

Men nu ligner det, at Fekir kommer til at score mange mål et andet sted. Goal skriver nemlig, at den offensive midtbanespiller meget vel kan komme til at tørne ud for Anfield i næste sæson. Og det er ikke bare som gæst.

Chelsea er også lune på Fekir – men i følge Goal, er franskmanden altså mere interesseret i Liverpool end The Blues.

LÆS OGSÅ: Tidligere Chelsea-spiller er død efter kort tids sygdom

The Reds vil gøre deres interesse til en konkret handel, og håber på at kunne få fingrene i Fekirs underskrift. Forhandlingerne påbegyndes efter sigende i denne uge – og det forlydes, at transfersummen kommer til at ligge på 60 millioner pund.

Jürgen Klopps mandskab har allerede gennemført to sommertransfers. Det drejer sig om de to midtbanespiller, Naby Keita fra RB Leipzig og Fabinho fra AS Monaco.

Et Fekir-indkøb for 60 millioner pund vil gøre franskmanden til den næstdyreste spiller i Liverpools historie. I øjeblikket er Virgil van Dijk nemlig den dyreste spiller. Hollænderen har et prisskilt på 75 millioner pund hængende over sig.

LÆS OGSÅ: Chok i Liverpool: Karius kommer ikke i kamp igen