Liverpools målmand, Loris Karius, kommer ikke til at spille for klubben efter hans store brøler i Champions League-finalen mod Real Madrid. Det mener den tidligere midtbanespiller, Danny Murphy.

Foto: Michael Regan/Getty Images

Den tyske målmand var grædefærdig, da han gav en sand gave til Karim Benzema, mens han også droppede ved Gareth Bales ene mål i den store finale.

Sammen med Sergio Ramos, som skadede Mohamed Salah i første halvleg, er Karius blevet et mål for knuste Liverpool-tilhængere. Murphy mener, at Karius har spillet sin sidste kamp i Liverpool-trøjen.

Læs også: Vildt: Ramos sagsøges for stort milliardbeløb af advokat

– Jeg har faktisk ondt af ham. Det har jeg virkelig, fortæller Murphy til talkSPORT.

– Ingen mennesker går ind til en kamp med det mål at lave fejltagelser. Jeg tror desværre ikke han kommer til at spille for Liverpool igen. Det er umuligt for ham.

– Jeg tror størrelsen af hans fejl, og kampens betydning, gør, at fansene ville have svært ved at se ham spille for dem igen.

Læs også: Officielt: Liverpool henter ny spiller – og det er ikke en målmand

Selv uden Salah, lykkedes det Liverpool at holde stand i et godt stykke. Altså lige før Karius kastede bolden lige ned på Karim Benzema i starten af anden halvleg.

Han var også skyld i Gareth Bales mål til 3-1, hvor han var hovedperson bag et kæmpe målmandsdrop.

Målmanden er gået på en tidlig sommerferie, da han er blevet udeladt af den tyske VM-trup.

Læs også: Grytebust er på vej væk fra OB – tre klubber er interesserede

Som erstatning for Loris Karius sættes The Reds i forbindelse med Alisson fra AS Roma. Han vil koste i omegnen af £60 millioner, skriver flere, engelske medier.

Dermed vil han sætte rekord som den dyreste målmand i fodboldhistorien.

Læs også: Laudrup færdig i Qatar: Det skal han lave nu