I følge den spanske avis, Don Balon, så kan Manchester United indgå en aftale med FC Barcelona omkring en aftale for Jordi Alba, som har en salgspris på omkring 1 milliard kroner. Lionel Messi er dog ikke parat til at lade det ske. Den 29-årige spaniers fremtid på Camp Nou er endnu uvis, efter hans agent offentligt kritiserede Barcelona for manglende fremskridt i kontraktforhandlingerne.

LÆS OGSÅ: Underskrifts-indsamling: Udsæt VM, indtil Bendtner er klar igen!

Alba skiftede til de catalanske giganter fra Valencia i 2012, og har siden hen optrådt 246 gange for klubben, hvortil han har scoret og skabt i alt 53 mål. Den spanske landsholdsspiller, som har spillet 60 kampe for sit land, har vundet La Liga fire gange, Copa del Rey fire gange og en enkelt Champions League-titel i løbet af sine seks år hos FC Barcelona.

LÆS OGSÅ: Chok i Liverpool: Karius kommer ikke i kamp igen

Han har kontrakt med klubben indtil 2020, men der spekuleres om hans fremtid, efter et offentligt skænderi mellem hans agent og Barcelona. United mangler i særdeleshed en venstreback til at erstatte den snart 33 år gamle Ashley Young. De Røde Djævle har været kædet sammen med Alex Sandro fra Juventus og Danny Rose fra Tottenham. Alba ville dog være en markant forstærkning i forhold til de to førnævnte spillere.

LÆS OGSÅ: Vildt: Ramos sagsøges for stort milliardbeløb af advokat

Lionel Messi kan dog være en stopklods for Manchester United. Den argentinske landsholdsspiller har nemlig ingen intentioner om at lade Barcelona afskibe Alba. De to spillere har et fantastisk forhold til hinanden på banen. Don Balon skriver, at Albas afgang kunne påvirke Messis præstationer negativt. Det er Barcelona nok ikke villige til at risikere.

LÆS OGSÅ: Få kender ham: Nu kan dansker blive solgt for 20 millioner kroner