Fodboldfans har haft et tungt år indtil videre. Vi har set Italien og Holland misse kvalifikation til VM, og har måttet holde tårerne tilbage, da Arsene Wenger, Andrés Iniesta og Gigi Buffon sagde farvel til deres respektive klubber, og nu er endnu en hjerteknuser måske på vej.

Nicklas Bendtner jubler

Nicklas Bendtner (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Danske Nicklas Bendtner kan nemlig misse VM. Og det er ikke gode nyheder for fodboldfans. I hvert fald har nogle mennesker været så kreative at starte en underskriftindsamling i håbet om at danskeren kommer med til slutrunden i Rusland.

Læs også: Officielt: Liverpool henter ny spiller – og det er ikke en målmand

Den danske landsholdsangriber er en favorit hos samtlige fodboldfans i verdenen, hvor han går med øgenavnet ‘Lord Bendtner’.

PL for Premier League Danmark

Hold dig opdateret med seneste sportsnyheder på Sport.dk.

På trods af alle de jokes og memes, der florerer omkring den tidligere Arsenal-angriber, så er dette faktisk et massivt slag i ansigtet for det danske landshold, som atter er med ved VM, efter man missede kvalifikation til slutrunden i 2014.

Læs også: Chok i Liverpool: Karius kommer ikke i kamp igen

Bendtner pådrog sig en skade, da han tørnede ud for Rosenborg søndag eftermiddag. Han måtte lade sig udskifte i det 70. minut, og så var han helt grædefærdig, idet det gik op for ham, at han måske kommer til at gå glip af VM.

Som et resultat heraf, er en underskriftsindsamling blevet startet. Den vil have VM udsat, indtil Bendtner igen er kampklar.

Du kan skrive under på dette link.

Ved VM i 2010 scorede Bendtner mod Cameroun, og er en af de mere erfarne spillere i den danske landsholdstrup. Danskeren har blandt andet tørnet ud for Arsenal og Juventus.

Bendtner har scoret 30 mål for Danmark, heriblandt scoringer mod Portugal, Brasilien, Italien og Tyskland.

Læs også: Tidligere Chelsea-spiller er død efter kort tids sygdom