Kristian Pedersen står over for et klubskifte. Forsvarsspilleren skifter fra Union Berlin til Birmingham for 20 millioner kroner. Det skriver Ekstra Bladet.

BERLIN, GERMANY – JULY 17: Kristian Pedersen of 1. FC Union Berlin poses during the team presentation at Stadion an der Alten Foersterei on July 17, 2017 in Berlin, Germany. (Photo by Matthias Kern/Bongarts/Getty Images)

Det er nok de færreste, der er bevidste om, hvem Kristian Pedersen er. Han er i hvert fald ikke det mest kendte ansigt i dansk fodbold. Men ikke desto mindre er han tæt på et skifte, der kan indbringe hans klub, Union Berlin, en fornuftig pose penge.

Den 23-årige dansker fik for nogle sæsoner siden sit gennembrud hos HB Køge. Siden da har venstrebacken ikke set sig tilbage, og han kan nu være på vej til et skifte til engelsk fodbold.

Herefter blev han solgt til Union Berlin, som spiller i 2. Bundesliga. I 2016/17-sæsonen var han tæt på at rykke op med berlinerne i Bundesligaen.

Læs også: Laudrup færdig i Qatar: Det skal han lave nu

Tidligere på foråret kom det frem, at Kristian Pedersen ville væk fra Union Berlin og den tyske hovedstad. Efter sigende herskede der kaotiske tilstande i klubben, som endte på en 8. plads i 2. Bundesliga.

Nu er der så kommet en potentiel køber på banen. Det drejer sig om den engelske traditionsklub, Birmingham, der i øjeblikket gør sig i The Championship, rækken lige under Premier League.

Læs også: Grytebust er på vej væk fra OB – tre klubber er interesserede

I følge Ekstra Bladet beløber transfersummen sig til 20 millioner danske kroner.

Kristian Pedersen har aldrig optrådt i den danske Superliga, men alligevel har han fået stor succes hos Union Berlin.

Det må formodes, at HB Køge tjener en god skilling på en videresalgsklausul. Hvor meget, er dog ikke blevet afsløret. Endnu.

Læs også: Officielt: Liverpool henter ny spiller – og det er ikke en målmand!