Der er sat store spørgsmålstegn ved Cristiano Ronaldos videre fremtid hos italienske Juventus, efter klubben i denne uge røg ud til Ajax i Champions League-kvartfinalen.

af: Emil Plovgaard

Cristiano Ronaldo Juventus
Foto: Tullio M. Puglia/Getty Images

Cristiano Ronaldo bliver sat i forbindelse med et skifte væk fra Juventus. Nu har han selv valgt at svare på de rygter, der er i omløb.

Portugiseren skiftede til de italienske mestre fra Real Madrid i en stor handel sidste sommer. Det var forventet, at han ville gøre en forskel for Den Gamle Dames jagt på Champions League-titlen.

Men Juventus blev noget overraskende slået ud af Europas fineste turnering tirsdag aften, da italienerne tabte til Ajax i kvartfinalen.

LÆS OGSÅ: Ligue 1-stjerne har truffet sin beslutning: Her er den eneste klub i England, jeg vil spille for

Nu skriver både La Republicca og Gazetta dello Sport, at Ronaldo var rasende over nederlag, at han vil have forbedringer til truppen nu, og at han forlader klubben næste år.

Således ville han ikke spille sin kontrakt færdig, der altså løber frem til 2022.

Men nu citeres Ronaldo af Tuttosport for at svare igen på rygterne. Han vil gerne blive i klubben, og kalder rygterne usande.

I et interview, fortæller den 34-årige:

“For mig er der kun Juventus.”

Max Allegris mandskab kan sikre sig Serie A-guld i denne sæson, hvis de vinder over de bitre rivaler fra Fiorentina på hjemmebane.

Juventus er 17 point foran Napoli, der ligger på andenpladsen, og der resterer kun seks kampe af den hjemlige liga.

LÆS OGSÅ: Juventus chokerer: Vil bruge knap 1 milliard på ung duo

Cristiano Ronaldo skiftede sommer fra Real Madrid til Juventus for 700 millioner kroner.

I denne sæson er det blevet til 19 mål i 26 kampe for Den Gamle Dame, der altså ligger suverænt til i toppen af Serie A.