De fleste rejser fordi de gerne vil ud og se noget, de vil gerne opleve en anden kultur, samtidig med de ser nogle smukke dele af verden. Du vil gerne se det smukke med egne øjne, som så oftest fører til, at du tager billeder af omgivelserne, som du så viser videre til venner og familie. Ser du et smukt sted, så er det en god oplevelse. Det er vigtigt, at du sørger for at samle på de gode oplevelser.

Det er nemlig de gode oplevelser, som i sidste ende er dem, som du gerne vil huske og tænke tilbage på. Derfor er de gode oplevelser vigtige, så det handler om at komme i gang med at samle. Det kan du blandt andet på Azorerne, som befinder sig midt ude i Atlanterhavet. Det er cirka 1300 km fra Portugal, og hovedøen São Miguel har omkring 140 tusinde indbyggere. Du kan se meget smukt på Azorerne, da du har mulighed for at se hvaler, delfiner, vulkankratere og vandfald.

Azorerne er fyldt med oplevelser

Naturen på Azorerne er helt fantastisk, det er både noget du kan se på billeder, men der er også stor ros fra dem, som har været der. Det er blandt andet derfor, at det er et sted, som mange vælger at rejse til. Det er nemlig et meget anderledes sted, end det vi oplever og kender til her i Danmark.

Tre store og smukke naturområder

Der er fantastisk natur, hvilket kommer til syne ved Caldeira das Sete Cidades, som er navnet på det enorme vulkankrater, som er cirka 17 kilometer nordvest for Ponte Delgada. Det er en af det absolut største attraktioner på hovedøen São Miguel. Det er en attraktion, som hiver rigtig mange turister til, da det er noget mange gerne vil se, samtidig med der også er en rigtig god udsigt fra krateret. En anden mulighed er den uendeligt smukke lagune, som er placeret i midten af São Miguel. Lagunen er det som man kalder en kratersø, som bærer præg af øgruppens historie.

Det hører samtidig under naturreservatet, som vil sige, at det er et beskyttet sted. Der må heller ikke bygges i nærheden eller rundt om lagunen, hvilket også sikre, at der er en uforstyrret og idyllisk oplevelse. Det tredje forslag i naturen omhandler havet, da det er noget du skal kigge på. Øerne er omkranset af et rigt dyreliv, hvor der blandt andet findes delfiner, farverige fisk og hvaler af forskellig slags. Man levede i gamle dage af hvalfangst, men i nutiden har de skåret meget ned på fangst i havet, da man forsøger på, at man gerne vil beholde det rige dyreliv, som der befinder sig i havet.

Disse tre steder som du bør besøge, er selvfølgelig ikke de eneste, det er bare dem, som formentlig er mest velkendt når man taler om Azorerne. Dog er der også meget andet du kan opleve og se, det kræver blot, at du beslutter dig for at komme afsted.