Fredag ved middagstid blev det officielt, at Thomas Enevoldsen siger farvel til AaB, når kontrakten udløber 30. juni.

AALBORG, DENMARK – NOVEMBER 23: Thomas Enevoldsen of AaB Aalborg celebrates after scoring their first goal during the Danish Alka Superliga match between AaB Aalborg and Randers FC at Nordjyske Arena on November 23, 2015 in Aalborg, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

af Emil Plovgaard

Nu er den tidligere landsholdsspiller, der har en fortid i hollandsk og belgisk fodbold, på jagt efter et nyt udlandseventyr. Allerhelst på den anden side af Atlanten.

Til Nordjyske fortæller hovedpersonen selv:

“Jeg har en drøm om at komme til USA. Det er en drøm, jeg faktisk har haft hele min karriere. Jeg håber og tror på, at min agent kan finde en klub til mig derovre.”

Læs også: Avis: Zanka skifter til Bundesliga-klub

Enevoldsen har flere personlige grunde til at søge tværs over Atlanten:

“Jeg har familie derovre, og jeg har også rejst meget derovre. Jeg synes, det (USA, red.) er et rigtig fedt land. Fodbolden er i en eksplosiv udvikling derovre.”

Læs også: PSG-stjerne rygtes endnu engang mod Premier League-mestrene

På trods af at ambitionen er et nyt udlandsophold, så er Thomas Enevoldsen dog også åben for potentielle danske bejlere:

“Man skal aldrig udelukke noget, og står jeg i slutningen af transfervinduet, og den rigtige mulighed endnu ikke er dukket op, må jeg jo se på mulighederne. Min førsteprioritet er dog helt klart at komme til udlandet igen”.

Thomas Enevoldsen har optrådt i 154 kampe for AaB igennem hans karriere. Fra 2009 til 2014 spillede han dog henholdsvis for Groningen og sidenhen KV Mechelen, i Holland og siden Belgien.