PSG-stjernen Marco Veratti rygtes endnu engang væk fra den franske storklub. Det er ifølge italiensk medie, Premier League-giganten Chelsea som viser stor interesse i Marco Veratti.

Af Lasse D. Drescher

Den velspillende italienske midtbanespiller Marco Veratti, optræder til dagligt for den franske storklub Paris Saint-Germain. Den 24-årige italienske midtbanespiller er uden tvivl blandt verdens bedste, på den position.

Veratti har i løbet af flere sæsoner vist højt niveau, og derfor er der som tidligere nævnt ingen tvivl, om at Marco Veratti er en stærk profil. Der er stor interesse i Veratti, fra flere europæiske storklubber.

(Photo by Xavier Laine/Getty Images)

Marco Veratti er tidligere blevet rygtet mod FC Barcelona, men det rygte er lidt faldet til jorden. Nu rygtes Veratti til Premier League-mestrene fra Chelsea, som til dagligt optræder på Stamford Bridge.

Det italienske medie Calciomercato skriver at de forventer, at der er stor sandsynlighed for at Marco Veratti skifter til Chelsea. Der er flere aspekter som taler for, at skiftet kunne blive en god ting for begge parter.

Marco Veratti er ifølge Calciomercato på jagt efter Champions League, og eftersom at Chelsea har vundet Premier League-titlen deltager de også i Champions League. Samtidig med at Veratti spiller Champions League, vil hans træner også være landsmanden Antonio Conte.

Skifter italieneren til den engelske storklub?

Calciomercato mener at der kan være sammenhæng mellem Antonio Conte og Marco Veratti. De to italienere kender hinanden fra det italienske landshold. Conte var nemlig træner for Italien sidste sommer, da der var EM i Frankrig.

Det store italienske medie skriver, at de forventer at Marco Veratti kommer til at koste omkring 480.000.000 kroner. Mediet forventer samtidig at prisen kan stige, såfremt at der kommer større interesse i italieneren.

Læs også: To europæiske giganter viser interesse i Lyon-stjerne