Lyon-stjernen Alexandre Lacazette rygtes endnu engang væk fra den franske storklub. Der er ifølge Metro interesse fra Arsenal og Atletico Madrid.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Metro skriver, at den eftertragtede franske Lyon-angriber Alexandre Lacazette rygtes væk endnu engang. Lacazette rygtes mod europæiske storklubber, fra engelsk og spansk fodbold.

Den yderst velspillende 25-årige franske angriber har spillet hos den franske storklub Olympique Lyon, i flere sæsoner. Lacazette har mange gange vist, at han er blandt verdens bedste angribere.

(Photo by Nolwenn Le Gouic/Icon Sport via Getty Images)

Derfor er det også helt forståeligt, at den velspillende franske angriber rygtes væk fra Lyon. Det er ifølge Metro klubberne Arsenal og Atletico Madrid, som viser stor interesse i den franske Lyon-angriber.

Mediet skriver samtidig at direktøren hos Ligue 1-storklubben skulle have afsløret, at de hos Lyon er klar til at sælge Alexandre Lacazette. Det handler blot om, at det rigtige bud skal lande i indbakken hos Lyon-ledelsen.

Det beløb som Lyon kræver for den 25-årige franske angriber, er ifølge Metro omkring 435.000.000 kroner.

Hvilken klub spiller Lacazette for i næste sæson?

Arsenal har i en lang periode været på jagt efter en superangriber, og de har tidligere vist interesse i netop Alexandre Lacazette. Arsenal hentede sidste sommer Lucas Perez til Emirates, og det har ikke været det superkøb som de havde håbet på.

Derfor forventes det at Arsene Wenger og Arsenal, vil gå ud og jagte en angriber som har vist højt niveau i lange perioder. Derfor kunne Alexandre Lacazette være et godt køb, for Premier League-mandskabet.

Atletico Madrid har Antoine Griezmann som deres absolutte superstjerne, men Griezmann rygtes gang på gang væk fra Atletico. Det forventes ifølge Metro, at Alexandre Lacazette kunne være en mulig afløser for landsmanden Antoine Griezmann.

Læs også: Tottenham-spiller rygtes mod flere Premier League-storklubber