Den 26-årige Tottenham-spiller Kyle Walker, rygtes væk fra Premier League-storklubben. Der skulle være stor interesse fra flere Premier League-klubber, og en enkelt kinesisk klub.

Af Lasse D. Drescher

Premier League-mesterholdet Chelsea har ifølge det engelske medie The Mirror, stor interesse i en Tottenham-spiller. Det er den 26-årige højreback Kyle Walker, som rygtes mod de nykårede engelske mestre fra Chelsea.

(Photo: Getty Images)

The Mirror skriver samtidig at grunden til at Tottenham-profilen Kyle Walker rygtes væk fra Tottenham Hotspur, er at Walker skulle være blevet uvenner med Mauricio Pochettino. Derfor forventer mediet, at Walker fortsætter karrieren i en anden klub en Tottenham.

Det engelske medie skriver samtidig at det ikke kun er Chelsea som viser interesse. Der skulle være flere storklubber, som viser interesse i Kyle Walker. De andre klubber er ifølge mediet Arsenal, Manchester City og Manchester United.

Chelsea er ifølge mediet i førersædet i jagten på Tottenham-spilleren, og Premier League-storklubben skulle allerede have et bud klar. Buddet som Chelsea skulle stå klar med, lyder ifølge The Mirror på omkring 350.000.000 kroner.

The Mirror skriver samtidig at der også skulle være interesse i Kyle Walker, fra en kinesisk fodboldklub. Hvilken klub det er vides ikke, men det er en af de bedre klubber i Chinese Super League ifølge Mirror.

Hvor finder vi Tottenham-spilleren i næste sæson?

Den 26-årige højreback Kyle Walker forventes at få en meget højere løn, såfremt at skiftet til den kinesiske storklub bliver aktuelt. Det er ifølge The Mirror mere end det dobbelte, af hvad englænderen får hos Tottenham Hotspur.

Tottenham-spilleren Kyle Walker har i en lang periode været førstevalg hos Premier League-storklubben, og det engelske landshold. Mediet mener nu at Walker vil få store problemer med spilletid hos Tottenham, efter at Walker eftersigende blev uvenner med træneren Pochettino.

Læs også: Spurs er efter Juventus-stjerne-back