Aaron Ramsey kommer ikke med til Arsenals Premier League-premierekamp mod Leicester på fredag på grund af en skade. Mesut Özil meldes tvivlsom.

LONDON, ENGLAND – MARCH 11: Theo Walcott celebrates Arsenal’s 1st goal with Hector Bellerin and Mesut Ozil during the match between Arsenal and Lincoln City at Emirates Stadium on March 11, 2017 in London, England. (Photo by David Price/Arsenal FC via Getty Images)

Makkerparret på Arsenals offensive midtbane var heller ikke med i søndagens Community Shield-opgør mod Chelsea på Wembley.

Det nye Arsenal-indkøb, Sead Kolasinac, udlignede for Arsenal efter The Blues havde bragt taberne af turneringen, foran. Pedro blev sendt ud for de forsvarende mestre.

Under det nye straffesparkssystem, “ABBA”, vandt Arsenal 4-1. Chelseas Thibaut Courtois og Alvaro Morata brændte deres spark.

LÆS OGSÅ: Gerrard ikke i tvivl: Sådan bliver top fire i Premier League

Forud for Premier League-starten udtalte træner Arsene Wenger sig om holdets egne og Chelseas chancer i den kommende sæson:

– Vi har haft nogle dårlige opstarts de seneste fire år i de første kampe i Premier League, men vi har haft den nødvendige intensitet i vores træningskampe, så vi er klar.

– Lad os gå ind til Premier League med den samme disciplin, den samme ånd, og så se hvor det bærer hen. I år har vi syv eller otte hold som alle siger, ‘vi kan vinde Premier League’, så det gør alting meget interessant.

– Chelsea vil være der igen (i toppen, red.). Du kan ikke misbillige Chelsea.

LÆS OGSÅ: 23 minutters overtid: Debutant sikrer Brøndby-sejr i New Firm