Man forbinder normalt ikke norsk fodbold med et højt teknisk niveau. Og da slet ikke nede i rækkerne. Men faktisk skal man ikke lede længe, før man finder et godt mål i den norske 4. division. Det er scoret af en spiller med det norskklingende navn, Adrian Rogulj.

(Photo by Andre Pedersen/EuroFootball/Getty Images)

Et seriøst bud på årets mål i international fodbold blev scoret i netop den fjerdebedste norske række i en kamp mellem Strømsgodset tredjehold og Hallingdal. Der er tale om en såkaldt Rabona, hvor man sparker bolden bag om støttebenet.

Målscoreren er blot 18 år gammel og hedder Adrian Rogulj. Hans mål er nu gået viralt og er ifølge Strømsgodsets hjemmeside set mere end to millioner gange – til stor glæde for hovedpersonen selv.

Du kan se målet herunder:

Til Strømsgodsets hjemmeside udtaler han således:

– Jeg prøver først at udfordre for at komme til skud, før jeg så, at det kom en spiller til, så jeg måtte tage en vending. Rabonaen kom egentlig af sig selv. Man må jo prøve på ting lidt udover det sædvanlige for at blive lagt mærke til.

Klubbens presseansvarlige fortæller til Ekstra Bladet, at Adrian Rogulj er en talentfuld spiller, der primært optræder på klubbens andethold i 3. division og altså også tredjeholdet i 4. division, for hvem han scorede dette fabelagtige mål.

Ifølge klubben har den 18-årige spiller tidligere været til prøvetræning i kroatiske Dinamo Zagreb. Hvis han fortsætter med lignende scoringer, er det nok ikke sidste gang, en klub henvender sig.

Foruden Rogulj har Strømsgodset, der er fra Oslo-forstaden, Drammen, også opfostret andre talentfulde spillere, heriblandt Martin Ødegaard, hvis navn er kendt for enhver med bare lidt hang til fodbold.

LÆS OGSÅ: Du gætter aldrig prisen på denne ghaneser – som inkluderer olivenolie!