Årets hold i Premier League blev i går offentliggjort, og det kan være svært at argumentere mod valget af de 11 stjerner, der blev valgt af et panel af dommere. Vi har her forsøgt at opstille et hold, som godt kunne være blevet valgt af dommerne.

Her er en alternativ opstilling af dem, der kunne være blevet valgt, men som ikke blev det:

Ederson (Manchester City)

MANCHESTER, ENGLAND – OCTOBER 17: City goalkeeper Ederson in action during the UEFA Champions League group F match between Manchester City and SSC Napoli at Etihad Stadium on October 17, 2017 in Manchester, United Kingdom. (Photo by Stu Forster/Getty Images)

Mange tvivlede, da Pep Guardiola smed et kæmpe beløb efter en meget ukendt målmand i form af Ederson. Men kritikkerne har i den grad trukket kritikken tilbage, efter denne sæson.

Ederson har været fantastik ikke kun med hænderne, men også med fødderne, hvilket er noget Guardiola vægrer meget højt hos en målmand.

Det er kun De Gea, der har holdt nullet flere gange end Ederson i denne sæson.

Cesar Azpilicueta (Chelsea)

Det har været en meget skuffende sæson for Chelsea, hvor de i øjeblikket ikke kommer med til Champions League i næste sæson, men på trods af det, har den altid stabile Apillicueta igen leveret en flot sæson, selvom han spiller på en uvant position i form af midterforsvarer.

Ben Mee (Burnley)

Burnley har haft en glimrende sæson i denne sæson, og manager Sean Dyche har fået stor ros for at sætte dem i en position, hvor de rent faktisk kan kvalificere sig til Europa League i næste sæson.

Det er især Burnleys defensiv, der har været helt suveræn, og her har Ben Mee altså spillet fantastisk.

Shane Duffy (Brighton)

Ligesom Burnley, har Brighton også levet højt på deres defensive egenskaber.

Shane Duffy har haft 50 blokeringer, 290 clearinger og 215 headede clearinger, hvilket har gjort ham til en af de bedste forsvarsspillere i denne sæson.