R


Her på siden kan du finde produkter og varer, der begynder med R

Randers FC trøje – Randers FC er en solid klub i Superligaen. Du kan finde din Randers FC trøje her, og husk at komme ud og se kampene live.

Rasmus Falk Rasmus Falk er en hurtig offensiv spiller hos FCK. Han kom til klubben fra OB i 2016. Læs alt om Rasmus Falk inklusiv statistik, billeder og privatliv.

Real Madrid trøje – Real Madrid er en af verdens bedste klubber, og nogle vil mene den bedste. Cristiano Ronaldo er en nøglefigur hos Los Blancos, og du kan naturligvis få en Real Madrid trøje her med Ronaldo. Du kan også sagtens få en Real Madrid trøje med en hvilken som helst anden spiller eller uden et specifik navn på.

Rebounder – Fodbold rebounder eller fodboldtrampolin eller hvad man nu finder på at kalde en rebounder. Det er en af de nyere fænomener i fodboldverdenen, og den her rebounder kommer faktisk ud af FC Barcelonas fodboldskole. Du kan læse mere om en rebounder her.

Riyad Mahrez Stor stjerne i Premier League klubben Leicester. Født i Frankrig men af algerisk oprindelse og spiller for det algeriske landshold.