Den anerkendte og som ofte pålidelige journalist, Angelo Mangiante, der til daglig arbejder for Sky Sports kan nu afsløre, at Diego Costa og AC Milan er på vej til at indgå en aftale. Det ventede skifte ligner derfor en realitet, og AC Milan skal have fundet endnu et trøjenummer frem.

LONDON, ENGLAND – MAY 27: Diego Costa of Chelsea celebrates scoring his sides first goal during the Emirates FA Cup Final between Arsenal and Chelsea at Wembley Stadium on May 27, 2017 in London, England. (Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Klubben har til den kommende sæson haft et formidabelt transfervindue, hvor man blandt andet har købt stjerner som Hakan Calhanoglu, Andrea Conti, Andre Silva og Leonardo Bonucci.

Der er gået en rum tid, siden Antoni Conte pr. sms fyrede Diego Costa. Nu er Costas berømte agent, Jorge Mendes, ved at hive en aftale med Serie A-klubben, AC Milan, i land.

Vi kan snart ikke tælle hvor mange transfers AC Milan har lavet i dette transfervindue. Det er helt vildt!

Med Costa fortid i klubben, må Chelsea-fansene fremover sætte deres tro og lid til Michi Batshuayi og Alvaro Morata.

LÆS OGSÅ: Barcelona har erstatningen klar, hvis Neymar smutter

Diego Costa mangler dog, som en af de eneste punkter på dagsordenen, men alligevel en stor formalitet i forhold til et klubskifte; nemlig det obligatoriske lægetjek.

Foruden Chelsea har DIego Costa også repræsenteret Atlético Madrid, hvor han blev noget af en publikumsdarling. I sidste sæson vandt han guld med Chelsea, hvor han havde en forrygende sæson. Alligevel var han dog genstand for en del kritik undervejs i sæsonen, blandt andet fra træner Antonio Conte.