Barcelona har udset sig Borussia Dortmunds sensationsspiller, Ousmane Dembelé. Der har været meget snak om, at Neymar kan være på vej til Paris Saint-Germain, og catalanerne har allerede udset sig en erstatning for den brasilianske angriber, før skiftet er en realitet.

epa05408717 New signing Ousmane Dembele warms up during the training kick-off of German Bundesliga soccer club Borussia Dortmund at the BVB training grounds in Dortmund, Germany, 05 July 2016. EPA/BERND THISSEN

af Emil Plovgaard

Blaugrana kan intet gøre i forsøget på at stoppe Ligue 1-giganterne fra at aktivere brasilianerens frikøbsklausul. Men catalanerne har allerede en strategi klar, hvis Neymar drager til den franske hovedstad.

Den franske landsholdsspiller, Dembelé, skinnede igennem for Borussia Dortmund i sidste sæsoner, og har været en fornøjelse at se på i Bundesligaen, siden ankomsten fra Rennes.

LÆS OGSÅ: Avis: Manchester United snupper fransk back

The Independent melder, at den 20-årige angriber står højt på catalanernes ønskeliste, hvis Neymar skulle drage af sted til den franske hovedstad.

Juventus-stjernen, Paulo Dybala, er også højt på listen, men det ville blive en noget vanskeligere aftale, fordi Den Gamle Dame allerede har mistet en af de bærende kræfter på holdet i sidste sæson, nemlig Leonardo Bonucci, der er skiftet til AC Milan denne sommer.

LÆS OGSÅ: Du gætter aldrig prisen på denne ghaneser – som inkluderer olivenolie!