Manchester United har indgået en aftale med Serge Aurier, forudsat, at han bliver tilladt at rejse ind i landet. Det skriver flere engelske medier onsdag.

Serge Aurier og Kevin de Bruyne ses her i kamp om bolden. Foto: Getty Images

De Røde Djævles træner, José Mourinho, er stadig i gang med at undersøge mulighederne for at tilføje endnu en spiller til Old Trafford, og har bedt Ed Woodward om at lande mindst endnu en stjernespiller denne sommer, og han har også Ivan Perisic på radaren.

Aurier er blevet topprioritet hos United, eftersom Paris Saint-Germain leder efter midler, der kan få Neymar til klubben. Penge, som klubben i øjeblikket mangler.

Den ivorianske højreback er en af de spiller, som – formodes der – bliver solgt, for at den franske hovedstadsklub kan købe den brasilianske megastjerne, og United er efter sigende tæt på at få Auriers underskrift.

LÆS OGSÅ: Årets mål? Norsk divisionsspiller scorer VANVITTIGT mål

Men han kan kun skifte til Old Trafford, hvis hans indrejseforbud til Storbritannien bliver ophævet. Det skriver Mirror. Aurier blev fundet skyldig i trusler mod en politibetjent på en natklub i Paris sidste år.

En måned efter anholdelsen blev PSG-stjernen nægtet indrejse til Storbritannien i forbindelse med en Champions League-kamp mod Arsenal i oktober måned.

Den 24-årige ivorianer har sidenhen appelleret dommen, og den appel bliver revideret i næste uge. Hvis det lykkedes for Aurier at få ophævet indrejseforbuddet, kan han se frem til en ugeløn på omkring 800.000 kroner.