AC Milan har stor interesse i en ny angriber, da Andre Silva og Nikola Kalinic har skuffet meget. Nu har Milan Leipzig-angriberen Timo Werner i kikkerten.

Af Lasse D. Drescher

Det italienske medie Calciomercato skriver, at Serie A-klubben AC Milan, har en ny angriber i kikkerten. Den italienske klub var i sommers ude og bruge rigtig mange penge, efter at de havde fået nyt ejere.

(Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images, )

AC Milan hentede FC Porto-angriberen Andre Silva, og Fiorentina-stjernen Nikola Kalinic til klubben. Dog har de to førnævnte angribere skuffet voldsomt, og derfor skal AC Milan ud og hente en ny angriber til klubben, som kan blive solid.

Serie A-storklubben har også vist stor interesse i den spanske Chelsea-angriber, Alvaro Morata. Dog forventes det ikke for alvor, at ende ud i en afsluttet handel. Da det tyder på at Morata helst vil tilbage til spansk fodbold, hvis han skal væk fra London-storklubben.

Derfor kigger den italienske storklub mod en tysk angriber, som har været velspillende for den tyske klub RB Leipzig. Det er den 22-årige tyske angriber Timo Werner, som rygtes mod flere europæiske storklubber.

AC Milan skulle dog ifølge mediet møde konkurrence, fra to Premier League-storklubber. Liverpool og Manchester United skulle også have den tyske angriber i kikkerten. Dog meldes det at RB Leipzig kræver omkring 750.000.000 kroner, for den unge tysker.

Skifter tyskeren til Serie A-storklubben?

Det er et ret højt prisskilt, som der skulle være sat på Timo Werner. Werner er også taget hjem fra VM-slutrunden, efter at han ikke formåede at komme videre fra gruppespillet med det tyske landshold, hvilket har været en kæmpe skuffelse.

AC Milan har også lidt den columbianske angriber Radamel Falcao i kikkerten. Radamel Falcao har været stærk for AS Monaco, og derfor kunne han formentlig også blive en solid tilføjelse til AC Milan-mandskabet.

Læs også: Planen er klar: Real Madrid har to erstatninger til Keylor Navas