Real Madrid har tydelige planer, om at sikre sig en målmand som kan erstatte Keylor Navas.

Af Lasse D. Drescher

En belgisk journalist skriver at Real Madrid har store planer, om at skulle hente sig en ny målmand til klubben. Der er efter sigende to målmænd i kikkerten, for den spanske storklub. Den ene spiller til dagligt i Serie A, og den anden i Premier League.

(Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Brasilianeren Alisson Becker har tidligere været rygtet væk fra AS Roma. Eftersom der er stor interesse fra Real Madrid, og Premier League-storklubben Liverpool. Hvis ikke det lykkedes Real Madrid at sikre sig Alisson, har de en Premier League-målmand som andetvalg.

Det er den belgiske Chelsea-målmand Thibaut Courtois, som i de seneste par sæsoner har været solid i buret for London-storklubben. Før Courtois var målmand hos Chelsea, stod han nogle solide sæsoner hos La Liga-storklubben Atletico Madrid.

Chelsea havde endnu en ret skuffende sæson, hvor det ikke er resulteret i en Champions League-placering. Det er formentlig noget som spiller en rolle hos belgiske Thibaut Courtois, da hvis han skifter til Real Madrid, kan være sikker på Champions League-fodbold.

Den 26-årige belgiske målmand har også tidligere givet udtryk for, at han godt kunne have interesse i et skifte tilbage til den spanske hovedstad Madrid. Det meste tyder så på at det ikke bliver et skifte til Atletico Madrid, men den anden Madrid-storklub Real Madrid.

Hvilken målmand formår Real Madrid at sikre sig?

Real Madrid har også i en længere tid haft en målmand i kikkerten, da det tyder på at de vil erstatte den erfarne målmand Keylor Navas. Men om det bliver AS Roma-målmanden Alisson Becker, eller Chelsea-stjernen Thibaut Courtois, vides ikke.

Men en ting står helt klart, Real Madrid jagter en målmand som kan erstatte den efterhånden 31-årige målmand Keylor Navas.

Læs også: Petr Cech fravælger Serie A-storklub: Vil blive hos Arsenal og kæmpe