Den 36-årige Arsenal-målmand Petr Cech fravælger Serie A-storklubben Napoli, for at blive hos Arsenal.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Standard skriver at Serie A-storklubben Napoli, har vist stor interesse i Arsenal-målmanden Petr Cech. Den efterhånden 36-årige målmand er i øjeblikket rygtet væk fra Arsenal, eftersom de har sikret sig en ny målmand.

(Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Arsenal har hentet Bayer Leverkusen-målmanden Bernd Leno til klubben, formentlig som erstatning for Petc Cech. Hos Arsenal har de så tre erfarne målmænd, som alle kan kæmpe om startpladsen hos den engelske storklub.

David Ospina, Petc Cech og nu tyske Bernd Leno er alle klar til kamp, om pladsen i startopstillingen. Dog kunne Petr Cech formentlig blive førstevalg, hvis altså han skiftede til Napoli, som viser stor interesse.

Men ifølge mediet skulle Petr Cech have gjort det klart, at han bliver hos Arsenal. Den erfarne målmand skulle have stor interesse, i at blive og kæmpe om pladsen i buret hos Premier League-storklubben Arsenal.

36-årige Petr Cech har udtalt, at hans fremtid er hos Arsenal. Så det tyder på at den erfarne målmand gerne vil slutte sin karriere i engelsk fodbold. Det hænger måske også sammen med at Petr Cech har været bosat i England, i de seneste mange år.

Den erfarne målmand vil ikke til Serie A

Petr Cech startede sin karriere hos Chelsea i sæsonen 2004-2005, så det er efterhånden blevet til omkring 15 år i England, for den erfarne målmand. Før Petr Cech blev målmand i Premier League, var han målmand hos den franske klub Rennes, og før det hos Sparta Prag.

Der er ingen tvivl om at Petr Cech gennem de mange sidste sæsoner, for alvor har etableret sig som en af de bedste målmænd i Premier League. Petr Cech vil blive husket som en stor profil, i Premier League-historien efter sine mange sæsoner.

Læs også: Tottenham-profil rygtes fortsat mod Manchester United