Manchester United har stadig stor interesse i Tottenham-forsvarsspilleren Toby Alderweireld. Belgieren er i øjeblikket til VM-slutrunde med det belgiske landshold.

Af Lasse D. Drescher

The Express skriver at Manchester United som tydeligvis har vist stor interesse i Toby Alderweireld, må vente til VM-slutrunden i Rusland er afsluttet. Premier League-storklubben har ifølge mediet afsløret, de ikke sælger nogle spillere før slutrunden er ovre.

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Det meldes at José Mourinho stadig har interesse i at forstærke Manchester United, på et par positioner. Det er i midterforsvaret og på venstrebacken, at United stadig jagter forstærkninger. De har nemlig allerede sikret sig to spillere, i løbet af sommerens transfervindue.

Manchester United har handlet ind hos FC Porto, og den ukrainske klub Shakhtar Donetsk. Premier League-storklubben har sikret sig Diogo Dalot fra Porto, og den brasilianske midtbanespiller Fred fra den ukrainske klub.

Prisen som det forventes at belgiske Toby Alderweireld vil koste, forventes at ligge på omkring 500.000.000 kroner. Det er for nyligt kommet frem, at Manchester United har tilbudt Marouane Fellaini en kontraktforlægnelse, og den har Fellaini underskrevet.

Det meldes i øjeblikket at Tottenham også har en Manchester United-spiller i kikkerten. Spilleren der er tale om, er den franske kantspiller Anthony Martial, dog er der tvivl om hvad der forventes at ske.

Hvordan kan Manchester United sikre sig Tottenham-profilen?

Anthony Martial er også et varmt emne på markedet, da han er eftertragtet af flere storklubber. Der er ifølge The Express tre europæiske storklubber, som jagter den unge franskmand. De klubber der viser interesse er Juventus, Chelsea og Tottenham.

Men Manchester United kunne formentlig godt sikre sig Toby Alderweireld, ved at sende Anthony Martial til London-storklubben Tottenham. Eftersom at det for mange efterhånden er tydeligt, at Anthony Martial er ret utilfreds med den rolle og spilletid han har, hos Manchester United.

Læs også: Paul Pogba slår fast: Derfor kan dette blive min sidste VM-slutrunde – nogensinde